Tijdens kantooruren (9.00 - 17.00uur)

026-3794394

Verzorgen van audiovisuele techniek

Verlichting:
Met voldoende goed uitgerichte spots zorgen wij ervoor dat de modellen goed te zien zijn op de catwalk. De LED lampen kunnen koud wit of warm wit licht geven. Door het gebruik van extra sfeer verlichting  kan er een mooie sfeer worden neergezet. Ook kunnen we extra lichteffecten programmeren om samen met het geluid een flitsende show neer te zetten.
Podium:
Het is gebruikelijk om een catwalk te plaatsen bij uw modeshow. Op deze wijze staan de modellen iets hoger zodat ze beter door het publiek te bekijken zijn. Wij hebben een transparant podium die ideaal is voor modeshows, ook doordat er ook lampen onder het podium geplaatst kunnen worden.
Geluid:
Wij zorgen dat de sprekers en/of muziek tijdens de modeshow goed te horen zijn. Ook hebben wij voldoende DJ-gear in het assortiment, waardoor een DJ tijdens de modeshow de juiste muziek kan instarten in het juiste tempo.
Communicatie sets:
Dankzij onze ASL communicatiesets is communiceren een makkie! Via headsets kunt u onderling met de techniek & backstage communiceren.
Beeld:
De modeshow kan ondersteunt worden met beamers, videowalls of HD schermen. Hierop kunnen bijvoorbeeld sponsoren of live beeld vanuit een camera weergegeven worden.