Tijdens kantooruren (9.00 - 17.00uur)

026-3794394

Verzorgen van audiovisuele techniek


Al meer dan 15 jaar verzorgen wij presentaties voor bedrijven en non-profit instellingen. Door de combinatie van een uitgebreid pakket aan apparatuur en kennis op het gebied van beeld, licht en geluid zijn wij een uitstekende partner om uw presentatie tot een succes te maken!

Beeld:
Wij verhuren diverse beamers & projectieschermen. Door te kiezen voor beamers met hoge opbrengst zorgen wij dat uw presentatie helder en duidelijk te zien is. Bij grotere afstanden kunnen wij extra HD beeldschermen plaatsen, zodat ook bij grotere ruimtes alle bezoekers een goed beeld krijgen.
Geluid:
Wij hebben een uitgebreid assortiment in bedrade & draadloze microfoons. En met onze digitale mengtafels kunnen we het geluid voor uw ruimte optimaliseren. Ook hebben wij ruime ervaring met geluid in acoustisch lastige ruimtes zoals kerken.
Verlichting:
Met onze front verlichting zorgen we ervoor dat de sprekers goed uitgelicht zijn, bovendien kunnen we de ruimte mooi aankleden met sfeer verlichting in de kleur die u wenst!
Techniek:
Wij kunnen uw presentatie extra audiovisueel ondersteunen. Denk hierbij aan het instarten van video’s, het vertonen van live video beelden of een lichtshow compleet op maat. Ook het opnemen en/of streamen van het evenement behoort tot de opties.