Tijdens kantooruren (9.00 - 17.00uur)

026-3794394


Specialist in beeld, licht en geluid

Vanuit onze audiotechnische achtergrond, onze jarenlange ervaring én liefde voor het vak, verzorgen wij ruim 10 jaar professioneel beeld, licht en geluid voor de zakelijke markt.

Denk aan de verhuur van Beeld-, Licht- en Geluidsapparatuur, maar ook aan de inzet van ervaren en bekwame technici voor uw presentatie, feest, concert, opening en/of modeshow. Ook monteren & installeren wij graag uw audiovisuele apparatuur.Een uitgekiend assortiment

Om uw evenement audiovisueel vakkundig te ondersteunen beschikken wij over een ruim assortiment aan geluidssetsdraadloze microfoonsfrontverlichtingrookeffectenbeamers & projectieschermen, LED beeldschermenvideowallsHD Camera's en regiesets. Om kwaliteit te waarborgen werken wij met gerenommeerde merken zoals Blackmagic Design, Electro Voice, Panasonic, Soundcraft, Sennheiser en EAW.

Ons werkgebied

Naast ons directe werkgebied Arnhem, Nijmegen, Doetinchem, de Liemers (Zevenaar, Duiven & Westervoort) en de Achterhoek zijn wij landelijk inzetbaar. Wij nemen u de techniek volledig uit handen en denken graag met u mee!

 

Wij hebben o.a. gewerkt voor:


klanten

Zoeken