Tijdens kantooruren (9.00 - 17.00uur)

026-3794394

Verzorgen van audiovisuele techniek

Wij verzorgen webinars of webstreams voor bedrijven en non-profit instellingen. Door de combinatie van een uitgebreid pakket aan apparatuur en kennis op het gebied van beeld en geluid zijn wij een uitstekende partner om uw webinar tot een succes te maken!

Beeld:
Wij verhuren diverse camera's om uw webinar of stream in beeld te brengen. Door het gebruik van Dome camera's (PTZ) kan een enkele cameraman meerdere camera's aansturen. Daardoor is het mogelijk om met lagere kosten ook een professionele webinar te maken. Uw webinar kan opgenomen worden of direct worden gestreamed naar internet zoals Vimeo, Youtube, Zoom of Facebook. Wij kunnen uw stream nog interessanter maken door het instarten van afbeeldingen, video's en/of powerpoints.
Geluid:
Wij hebben een uitgebreid assortiment in bedrade & draadloze microfoons zodat u goed te horen bent in de Webinar.  En met onze digitale mengtafels kunnen we het geluid synchroniseren met de video.

Verlichting:
Met onze front verlichting zorgen we ervoor dat de sprekers goed uitgelicht zijn, bovendien kunnen we de ruimte mooi aankleden met sfeer verlichting in de kleur die u wenst!
Interactief:U maakt de stream nog meer interactief door het gebruik van Q & A, polls en chat online. Ook kunnen wij uw stream of opname achter een inlog plaatsen, zodat alleen gebruikers met een wachtwoord uw stream kunnen bekijken.