Tijdens kantooruren (9.00 - 17.00uur)

026-3794394

Verzorgen van audiovisuele techniekWij verzorgen webinars of webstreams voor bedrijven en non-profit instellingen. Door de combinatie van een uitgebreid pakket aan apparatuur en kennis op het gebied van beeld en geluid zijn wij een uitstekende partner om uw webinar tot een succes te maken!

Beeld:
Wij verhuren diverse camera's om uw webinar of stream in beeld te brengen. Door het gebruik van Dome camera's (PTZ) kan een enkele cameraman meerdere camera's aansturen. Daardoor is het mogelijk om met lagere kosten ook een professionele webinar te maken. Uw webinar kan opgenomen worden of direct worden gestreamed naar internet zoals Youtube, Zoom of Facebook.
Geluid:
Wij hebben een uitgebreid assortiment in bedrade & draadloze microfoons zodat u goed te horen bent in de Webinar.  En met onze digitale mengtafels kunnen we het geluid synchroniseren met de video.

Verlichting:
Met onze front verlichting zorgen we ervoor dat de sprekers goed uitgelicht zijn, bovendien kunnen we de ruimte mooi aankleden met sfeer verlichting in de kleur die u wenst!

Bekijk ons volledige assortiment:

Wij hebben o.a. gewerkt voor:


klanten

Zoeken